Afbeelding
Foto: https://www.debosduvels.nl/

Bosduvels MTB Ride

zondag 19 maart 2023 8:30 t/m 10:00

Bosduvels organiseren MTB Ride en Special Edition: Ladies Ride

Bosduvels houden van mountainbiken. Van mooie singletracks, lekkere klimmetjes en vloeiende bochten.  Ze gaan geen uitdaging uit de weg! Slecht of mooi weer maakt ze niet uit, modder schrikt ze niet af en een technisch paadje met een stevige wortelsectie geeft ze energie. 

Inmiddels is het een fenomeen in Brabant: de jaarlijkse Bosduvels MTB Ride. Ook dit jaar is er weer een parcours uitgezet door de mooie bossen rond Laarbeek. Maar liefst 90% van de route is onverhard. En volgens Brabantse traditie mag lekker eten niet ontbreken, dus ook dat wordt weer goed verzorgd tijdens de pauze en na afloop. 

Op zaterdag 18 maart wordt er gestart met een Special Edition: een Ladies Ride waarbij je kunt kiezen voor een tocht van 35 of 45 kilometer. Starten kan tussen 13:15 en 14:00

Op zondag 19 maart vindt de jaarlijkse MTB Ride plaats. Op deze dag kun je kiezen uit 4 afstanden:  35, 45, 55 en 70 kilometer met een starttijd tussen 8:30 en 10:00. 

Beide evenementen starten vanaf de locatie Scouting Lieshout, aan de Herendijk 7. Deze locatie is van alle gemakken voorzien: toiletten, een afspuitplek voor je stalen ros en een bewaakte fietsenstalling.  Dat geeft je de mogelijkheid gezellig na te praten onder het genot van een welverdiende hamburger. 

Word jij hier ook al warm van? Inschrijven voor de Ladies Ride op 18 maart of de MTB Ride op 19 maart kan ter plaatse of vooraf via www.debosduvels.nl of rechtstreeks via https://www.fietssport.nl/toertochten/54202. Deelname kost €5,- en voor leden van de NTFU €4,- Voor kinderen tot en met 12 jaar is de inschrijving gratis, want jong geleerd is oud gedaan.  Het is trouwens ook nog steeds mogelijk je hier aan te melden voor de Ladies Ride een dag eerder. 

Kom genieten van mooie singletracks, een goed gevulde pauzeplaats en een gratis hamburger na afloop. Tot dan!

Locatie