Afbeelding

Theaterkoor Sincère - Passion / Son en Breugel

vrijdag 31 maart 2023 20:15 tot 22:15

Theaterkoor Sincère uit Son en Breugel staat bekend om haar passie voor zingen én theater. Het koor, met 35 leden, weet telkens weer een verrassend en sprankelend optreden neer te zetten. Naast de vertrouwde kwaliteit in zang weet het koor haar publiek ook te raken met de overige facetten van een theaterproductie. Dit keer komt het gezelschap met een eigen versie van het passieverhaal met eigentijdse, aangrijpende songs, sfeervolle muziek en bijpassende beelden. Dit aloude verhaal vormde de basis om dit samen met een regisseur en combo in een passievol en groot project vorm te geven. In een tijd waarin vrijheden, verdraagzaamheid, eenzaamheid en verwarring weer erg actueel zijn. Voor Theaterkoor Sincère is het extra speciaal om in het Dommelhuis met passie dit project op de planken te mogen zetten: 54 jaar geleden was het hun “geboorteplek”. Dirigent Angelo Smulders begeleidt het koor en het combo. De regie is in handen van Bianca van Dreumel.

Locatie