Afbeelding
Foto:

Marlon Kicken - Draadloos

zaterdag 15 april 2023 20:15 t/m 22:30

Beter, leuker, mooier, sexyer, cooler en toch gewoon Marlon Kicken. Met zijn vierde show komt Marlon naar Son en Breugel om zijn vreugde voor het leven, zijn gekke visie en zijn kromme inzichten met veel humor met jou te delen. Marlon is de rode draad weleens compleet kwijt. Waarom? Hij heeft geen idee. Wanneer hij die draad weer oppakt? Waarschijnlijk na de show. Ben jij na de hilarische negentig minuten ook de draad kwijt, geen probleem! Dan heb je namelijk een hele leuke avond gehad. Maar als je het snapt, laat het dan weten en PLEASE HELP MARLON!

Marlon staat bekend om zijn geweldig relaxte stijl en interactie met zijn publiek. Hij neemt ieder publiek mee en bezorgt je een geweldige avond. Een show om gek van te worden… of om uit je dak te gaan van plezier!

Locatie