Archieffoto vlooienmarkt Corridor
Archieffoto vlooienmarkt Corridor Foto: ingezonden

Grote vlooienmarkt bij korfbalvereniging Corridor

zondag 2 april 2023 9:00

Op 2 april wordt voor de 39e keer bij korfbalvereniging Corridor de jaarlijkse grote vlooienmarkt georganiseerd. Vorig jaar moest er nog uitgeweken worden naar juli, maar dit jaar kan het gewoon weer in het voorjaar. 

Ieder jaar zijn zij met ruim 100 vrijwilligers bezig om op deze manier geld te verdienen om de steeds weer stijgende kosten van de vereniging te kunnen betalen. Heeft u nog spullen voor hen, dan komen zij die 1 april in de kern van Breugel huis aan huis ophalen. Uitzonderlijk goede spullen die u liever niet buiten zet, kunt u aanmelden bij Petra van Maasakkers via 06-38510384 of Piet Hazenberg via 0499-475034. 

Locatie