Afbeelding
Foto: ingezonden

Politiek Café over Woningnood

woensdag 5 april 2023 19:00

Er is in Son en Breugel een snelgroeiend tekort aan betaalbare huur- en koopwoningen. Woningzoekenden staan daardoor jarenlang ingeschreven bij een woningcorporatie, voordat ze eindelijk een huis toegewezen krijgen. En wie een betaalbaar huis wil kopen, merkt dat die er niet of nauwelijks zijn. Honderden inwoners worden hierdoor diep geraakt. PvdA-GroenLinks Son en Breugel wil het menselijk leed achter de woningnood in de gemeente zichtbaar maken. Daarom zoekt de Werkgroep Wonen van deze lokale partijcombinatie contact met inwoners die getroffen worden door de woningnood.
We willen van tevoren graag zoveel mogelijk verhalen verzamelen: geef je op via politiekcafe@pvdagl.nl

Met deze verhalen willen we samen met jullie een politiek café houden 5 april en overgaan tot actie!

Locatie