Gratis workshop Positief gezond “Dagelijks functioneren”

donderdag 6 april 2023 19:00 tot 20:30

Positieve gezondheid (www.mijnpositievegezondheid.nl) geeft een bredere kijk op gezondheid en is uitgewerkt in zes thema’s. Er wordt uitgegaan van wat jij zelf kunt doen. Welke kleine stap kun jij vandaag zetten om je prettiger en gezonder te voelen? 

Tijdens deze workshop van de LEVgroep dagelijks functioneren wordt er gekeken naar zorgen voor jezelf, je grenzen kennen en omgaan met tijd en geld.

Er worden zes workshops aangeboden binnen de thema’s: lichaamsfuncties, mentaal welbevinden, zingeving, kwaliteit van leven, meedoen en dagelijks functioneren. Alle workshops zijn los te volgen, maar je kunt er ook voor kiezen om ze alle zes te volgen. 

Kijk voor meer info en om je in te schrijven op: https://www.lerenmetlev.nl/inwoners/default.asp?training=537


Locatie