Afbeelding
Foto: ©Lianne van Asperdt

Avond wandel 4-daagse

dinsdag 6 juni 2023 18:30 tot vrijdag 9 juni 18:30

De 25e Avond Wandel 4-Daagse van Son en Breugel, het inmiddels grootschalige sportieve-dorps-school-familiefestijn, georganiseerd door J.C. Oase gaat van start. Van dinsdag 6 juni t/m vrijdag 9 juni gaan de circa duizend deelnemers, jong en oud, individueel of in een (grote) groep, op pad om sportief te genieten van de routes en de Brabantse gezelligheid. Lopen kan op de afstanden 2½km, 5km en 10km. Start en eindpunt op het Oase wandelplein achter de kerktoren in Son. 

Deelname aan dit evenement kost maar € 4,- per persoon bij inschrijving vooraf! Schrijft u zich hierna in, dan kost het € 5,-. Iedereen die meeloopt – dus ook de begeleiders – moet er wel voor zorgen daadwerkelijk ingeschreven te staan bij de organisatie, zodat er onderweg voor iedereen een hapje en een drankje beschikbaar is. Kinderen tot en met 12 jaar dienen begeleid te worden door minimaal één volwassene. U kunt zich inschrijven via:https://jc-oase.nl/activiteiten/aw4d/
Heel gezellig en feestelijk wordt ook het slotdefilé op vrijdagavond, waaraan ook bloaskapel Wa’n Klank hun medewerking weer zal verlenen.

Locatie