Sixties en seventies
Sixties en seventies Foto: MooiSonenBreugel

Back to the Sixties and Seventies

dinsdag 27 februari 2024 19:45 tot 22:30

Son en Breugel - Dinsdag 27 februari organiseert Vrouw Aktief een swingende dans/muziekavond bij het Vestzaktheater in het Dommelhuis. De zaal is open om 19.45 uur en na de ontvangst met koffie en iets lekkers wordt de muziek gestart en wordt de avond geopend met een muziekquiz. 

De gouwe ouwe muzieknummers zijn live te zien op een groot scherm. Hoe mooi is het om Elvis op het witte doek zijn dance moves te zien maken. Dat werkt heel aanstekelijk, en je wordt heel gauw meegenomen in het dansmoment van deze sterren. En de ervaring heeft ons geleerd dat ook wanneer je nooit danst, je bij deze nummers niet stil kunt blijven zitten. Je gaat weer terug in de tijd, herinneringen komen terug uit je jeugd. De Rolling Stones, Louis Prima en nog veel meer zangers, zangeressen en bands zullen op het grote scherm te zien zijn.

Het belooft weer een supergezellige avond te worden, dus poets je oude dansschoenen weer eens op en kom genieten van de sfeer en muziek uit de ‘60 en ‘70. Uiteraard is deze avond voor Vrouw Aktief-leden gratis (koffie/thee 1 euro). Het leuke van deze avond is dat je een introducé mee mag brengen. Ook mannen zijn op deze avond van harte welkom. De introducé moet wel een kleine bijdrage betalen: 3 euro incl. koffie. Wel graag aanmelden bij secretariaat@vrouwaktief.nl.

Locatie