Alzheimer
Alzheimer Foto: Ingezonden

Iemand met dementie aan het woord

woensdag 28 februari 2024 19:30

Son en Breugel/Oirschot - In het Alzheimer Café ontmoeten mensen met dementie en hun mantelzorgers elkaar. Ook andere geïnteresseerden zijn daar van harte welkom. 

Elke vierde woensdag van de maand wordt een caféavond georganiseerd met een deskundige spreker en veel ruimte voor ontmoeting en uitwisseling. Het is belangrijk om juist van iemand met dementie zelf te horen hoe het is om deze ziekte te hebben. Daarom is de gastspreker dit keer een ervaringsdeskundige, namelijk iemand die zelf dementie heeft. Samen met haar dochter wordt zij geïnterviewd over haar ervaringen. Op woensdag 28 februari start het programma om 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur). Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig. Locatie: Partycentrum ’t Zand, Bestseweg 52, Oirschot. Meer weten? Mail naar alzheimercafe.bos@alzheimervrijwilligers.nl.