Afbeelding
Foto:

Robin Hood - toneelgroep Maan

zaterdag 2 maart 2024 14:30

Is stelen altijd slecht? Maar wie steelt er eigenlijk in dit legendarische verhaal? Ga mee naar de bossen van Sherwood waar Robin, kleine Jan en hun vrienden een hoop lol en avonturen beleven, maar vooral opkomen voor de armen, die het zwaar te verduren hebben. Hun pijlen zijn sneller dan het licht en ze zijn weer verdwenen voordat je er erg in hebt. Prins Jan zit achter ze aan en heeft een list bedacht. Zijn Robin en zijn vrienden niet wat overmoedig?  En waarom sabbelt prins Jan steeds op zijn duim?

Toneelgroep Maan maakt er weer een spektakel van met vette actie en avontuur, maar zeker ook veel om te lachen. En met wederom prachtige decors, kostuums, grappige liedjes en livemuziek van het Combo, wordt ook deze voorstelling weer een feest voor jong en oud.

Regie: Eef Goudsmits / Geschikt voor kinderen van 5 -105 jaar.

Speeldata:
zaterdag 24 februari 14.30 uur
zondag 25 februari 13.00 uur
zaterdag 2 maart 14.30 uur
zaterdag 2 maart 19.30 uur
zondag 3 maart 14.30 uur

Kaarten zijn te bestellen op de website van het Vestzaktheater.

Locatie