Patrick Meis
Patrick Meis Foto: Ingezonden

Concert Patrick Meis - Zeijn

zaterdag 30 maart 2024 20:15

Singer songwriter Patrick Meis – Zeijn
‘Als klein kind tuurde ik wekenlang over zee in afwachting van wat komen zou. ik was met mijn ouders en twee broers, vertrokken uit een land (Indonesië) dat ik nauwelijks kende en ging per boot op weg naar een totaal onbekende bestemming (Nederland). Ik ervaarde de eindeloze leegte van de zee als een blanco canvas met alleen de horizon als ijkpunt’.
Mijn huidige repertoire valt te omschrijven als: Engelstalige soulvolle pop met een vleugje jazz. het muziekprogramma met als titel ‘Zeijn’ is gebaseerd op de zoektocht naar mijn identiteit van het Indisch (indo) zijn, maar gaat zeker ook over de erkenning van wie je werkelijk bent in de kern, welke obstakels er te overwinnen zijn om volledig tot je recht te komen en daarmee een vol en gelukkig bestaan te kunnen leiden.
Het leven is een bron van inspiratie en ik vind troost en hoop in het maken van muziek. in ‘zeijn’ laat ik zien wie ik ben, welke richting en betekenis is geef aan mijn leven. Muziek stelt mij in staat om de verbinding met het publiek aan te gaan, ze mee te nemen op een innerlijke reis. een bijdrage te leveren aan een gevoeligere wereld met ruimte voor emotie, respect en samenhang. Een staat van zen en zijn.

Ik word begeleid door vrienden: Addy Toatubun op contrabas, Stephan van Erp op drums en ook Erik Verhoef op gitaar zal van de partij zijn. Singer-songwriter Eva Wisselius zal ook een kleine bijdrage komen leveren.

www.patrickmeis.com

Locatie