Afbeelding
Foto: ingezonden

Stichting met je hart: benefiet ladies night

vrijdag 8 maart 2024 19:15 tot 22:00

Op 8 maart organiseert Stichting Met je hart een Ladiesnight in het Dommelhuis. Deze benefietavond is alleen bedoeld voor dames en er wordt dan geld opgehaald voor Stichting Met je hart Son en Breugel. Bovendien wordt er een film vertoond.

Tijdens deze avond word je vanaf 19.15 uur ontvangen met een kopje koffie/thee en iets lekkers van ‘t Sons Bakhuys. Voordat de film begint zullen onze vrijwilligers lootjes verkopen, en rond 20.00 uur start de film. Natuurlijk wordt er voor iets lekkers gezorgd tijdens de film. In de pauze worden de dames verwend met een heerlijke prosecco, aangeboden door L’uva Wijnen. Tijdens deze pauze hebben de dames nog de mogelijkheid om lootjes te kopen. De organisatie is nu bezig met het verzamelen van de cadeautjes en zij kunnen wel al verklappen dat er hele mooie, grote prijzen tussen zitten, zoals een hotelovernachting met bubbels, diner en ontbijt voor 2 personen t.w.v. € 235,-. 

kunnen wel al verklappen dat er hele mooie, grote prijzen tussen zitten

Als de film is afgelopen zal er een woordje worden gesproken door Dianne van Hak en het bedrag dat deze benefietavond is opgehaald bekend worden gemaakt. Daarna gaat men gezamenlijk naar de foyer om te genieten van live-muziek van De Drie Vraagtekens. Tussendoor worden de lootjes getrokken en de mooie prijzen weggegeven, onder het genot van een hapje en drankje. Het belooft dus een leuke en gezellige avond te worden.

Het opgehaalde geld zal worden gebruikt voor de ouderen die bij onze stichting zitten, om daar elke maand een stamtafel van te kunnen organiseren. Na 4 jaar bezig te zijn met deze stichting zijn er al 65 ouderen bij ons aangesloten en staan er nog meerdere bezoekjes in de planning. Er zijn nu al 8 stamtafels georganiseerd, maar men wil dat de 9e en de 10e ook door kunnen gaan.

Door deze Ladiesnight te organiseren laten ze zien dat ze niet zomaar een stichting zijn die de handen elke keer ophoudt, maar daar ook wel wat voor willen doen. Ook vinden ze het belangrijk dat de samenleving erbij betrokken wordt, en een goede naamsbekendheid is ook wel erg handig…

Dus ze hopen op een volle zaal. De eerste 45 kaartjes zijn verkocht, het begin is gemaakt! Scan de QR-code of klik hier voor kaarten en meer informatie.

Locatie