MeeMaakPodium in de biblotheek
MeeMaakPodium in de biblotheek Foto: Wil Feijen

MeeMaakPodium

donderdag 11 april 10:00 - 12:00

De Bibliotheek is een plek voor en door inwoners van Son en Breugel; een plek waar je je kunt ontwikkelen, waar je je kennis kunt delen en waar je anderen ontmoet. Sinds kort biedt de Bibliotheek daarnaast ook een plek voor jouw onontdekte talenten. Bij het MeeMaakPodium ben je van harte welkom om je culturele ambities waar te maken.

Een plek voor jouw ideeën
Bij het MeeMaakPodium in de bibliotheek in Son en Breugel kun je samenwerken, ontwikkelen en creëren. Dat kan op allerlei manieren: bijvoorbeeld door een theatervoorstelling, vlog of podcast te maken. Of door met een groep mensen in de wereld van spoken, fotografie of digitale kunst te duiken. Organiseer onder begeleiding van professionals een culturele activiteit op basis van een vraag, wens, ambitie of talent. Iedereen is welkom om het programma mee te maken.

Bakkie Cultuur
Wil je meer weten? Kom een Bakkie Cultuur doen in het Dommelhuis. Iedere donderdag zitten projectleiders Ellen en Veerle hier van 10.00 tot 12.00 uur voor je klaar met koffie. Misschien heb je zelf al een leuk idee, of wil je brainstormen over de mogelijkheden. Je bent van harte welkom.

Mailen kan ook: meemaakpodium@bibliotheekdommeldal.nl.

Locatie