Meldkamer 112
Meldkamer 112 Foto: Ingezonden

Presentatie over de werking van de 112 Alarmcentrale

dinsdag 16 april 2024 14:00 tot 16:00

Op dinsdagmiddag 16 april organiseert de Zonnebloem een middag, voor haar gasten en vrijwilligers, met een presentatie over de werking van de 112 Alarmcentrale.

Deze presentatie vindt plaats in het Dommelhuis van 14.00 tot 16.00 uur, en wordt gegeven door Werner van Steenveldt, die werkzaam is bij de 112 Alarmcentrale.

Voor de pauze vertelt Werner over de werkzaamheden van de 112 Alarmcentrale in het algemeen: wat komen zij de hele dag door voor spoedgevallen tegen. Na de pauze vertelt hij over de diverse ambulances die er zijn en wanneer die ingezet worden. Er is natuurlijk ook gelegenheid tot het stellen van vragen.

Deze keer is er ook ruimte voor personen buiten de Zonnebloem. U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee met iets lekkers erbij. Ook het pauzedrankje ontbreekt niet. De kosten zijn € 10,- p.p., die u kunt betalen bij binnenkomst. Indien u geïnteresseerd bent, kunt u zich aanmelden bij Dorien Brans via dorienbrans@outlook.com.


Locatie