Schrijverscollectief
Schrijverscollectief Foto: ingezonden

Schrijf jij? Sluit je aan bij het Schrijverscollectief

dinsdag 16 april 2024 19:30 tot 21:00

Wil jij jouw verhaal of gedicht op papier uitgeven? Een miljoen Nederlanders wil dat ook, maar doet het niet. Weet jij ook niet hoe te beginnen, en hoe je dat dan uitgeeft? Sluit je aan bij het Schrijversnetwerk Son en Breugel: (beginnende) schrijvers die elkaar inspireren en tips uitwisselen om het verhaal dat je altijd al wilde delen dan nu eindelijk ook echt te schrijven.

Een goed verhaal en/of gedicht schrijven lijkt makkelijk, een boek uitgeven lijkt moeilijk. Maar het is precies andersom. De Son en Breugelse schrijver Arndt van Ruremonde heeft zelf twee boeken uitgegeven. Hoe, en ook waar hij tegenaan is gelopen vertelt hij in de bibliotheek. Ook is er tijd om elkaar te inspireren, met verhalen of ruwe teksten. Heb je al iets geschreven? Neem dat dan mee als je wilt weten hoe anderen jouw tekst beleven. Samen maken we jouw verhaal sterker; schrijvers van detectives, fantasy, historische verhalen tot aan gedichten, alle genres zijn welkom. Je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Dinsdag 16 april van 19.30 tot 21.00 uur in de Bibliotheek Son en Breugel voor schrijvers, zowel beginnende en gevorderde.


Locatie