Afbeelding
Foto: Marikenhuis Nijmegen

Stoma-inloop bij De Eik

dinsdag 16 april 2024 14:00 tot 16:00

Voor mensen met een stoma en hun omgeving is contact met andere stomadragers belangrijk. Zij weten van elkaar hoe het is om met een stoma te leven. Daarom organiseert de Stomavereniging op dinsdag 16 april een inloopmiddag voor stomadragers, hun partners en belangstellenden. De bijeenkomst is bij Inloophuis De Eik, Klein Tongelreplein 8, 5613 KK Eindhoven. We starten om 14.00 uur en ronden af om 16.00 uur. Parkeergarage: Crabethstraat 18, 5613 JZ Eindhoven (gratis). 

Stomavereniging
Wij houden regelmatig bijeenkomsten in de regio zodat leden en andere belangstellenden elkaar kunnen ontmoeten. Daarnaast krijgen bezoekers veel informatie over leven met een stoma. Bij deze bijeenkomst zijn vrijwilligers van de vereniging aanwezig. Zij kunnen vragen beantwoorden over verenigingszaken of onderwerpen die te maken hebben met het hebben van een stoma. Aanmelden is niet nodig. Wie geïnteresseerd is kan gewoon binnenlopen en wordt gastvrij ontvangen door vrijwilligers van de Stomavereniging.

Meer weten?
Voor vragen over deze bijeenkomsten kunnen belangstellenden contact opnemen met Theo Thijssen: zuid@stomavrijwilliger.nl. Meer weten over het werk van de Nederlandse Stomavereniging? Kijk eens op www.stomavereniging.nl. Onder nieuws en agenda zijn alle bijeenkomsten in alle regio’s te vinden.

Locatie