Afbeelding
Foto: Gerdie van Zon

Workshop Kleding Verweven

donderdag 18 april 9:30 - 15:30

Kleding verweven is de naam van de workshop. Dat staat voor het verweven van kleding van een dierbare van wat was naar wat er nu is of mag zijn. Aan de keukentafel met uitzicht op de tuin, laagdrempelig en met aandacht voor wat is.

De workshops vinden plaats met maximaal 3 personen. Het is bespreekbaar als je de workshop individueel wilt volgen.

Hoe het verweven eruit gaat zien is vrij open. Alles is bespreekbaar, van de start van een troostdeken, tot het verwerken van sjaals, tot kussen, placemat, BBQ schort en/of borduren van tekeningen en/of teksten. Maar denk ook aan werken op een canvas doek, aan een schilderijlijst of het beplakken van een doos met stofjes en lapjes om troostkaarten in te bewaren. Tekst verweven in je werkstuk is bij deelname van de workshop gratis.

Ben je zelf niet handig met de naaimachine, dan is werken in opdracht ook bespreekbaar. De workshop is ook voor mannen bedoeld.

Elke 3e donderdag van de maand
Inloop vanaf 9:30 uur, start 10:00 uur
We ronden af rond 15:30 uur.
Tussendoor wordt er gezorgd voor koffie/thee, een sapje en een lunch.
Bel 06-24562506 of mail info@gerdievanzon.nl voor meer informatie of aanmelding.

Voor meer informatie kijk op: www.gerdievanzon.nl 

Locatie