Workshop toekomstbestendige tuin
Workshop toekomstbestendige tuin Foto: ingezonden

Workshop toekomstbestendige tuin voor elk budget

donderdag 18 april 2024 19:30 tot 21:00

Ons klimaat verandert. Maar hoe ga je daar in de tuin mee om? Welke planten zijn het meest klimaatbestendig? Hoe zorg je voor meer planten- en dierenleven in je tuin? Hoe ga je om met perioden van droogte of extreme regenval? Antwoorden hierop krijg je in deze workshop!

Tuin- en landschapsontwerper Ingrid Theunissen van ToekomstTuinen geeft jou in twee avonden inspiratie, informatie én handvatten voor een toekomstbestendige tuin die ook nog betaalbaar kan zijn. Je begint ook met het maken van een moodboard voor jouw eigen tuin en/of balkon, zodat je zelf ermee aan de slag kan gaan. Deze workshop wordt georganiseerd door Bibliotheek Dommeldal i.s.m. ToekomstTuinen en vindt plaats in de bibliotheek in Son en Breugel (in het Dommelhuis). Kosten: € 3,00 voor de materialen en een kopje thee of koffie.

De wordkshop is op donderdag 11 april en donderdag 18 april, 19.30-21.00 uur in de Bibliotheek Son en Breugel, kaarten zijn € 3,- p.p, je kan je aanmelden via: www.bibliotheekdommeldal.nl/activiteiten 


Locatie