Bij Kato Kids
Bij Kato Kids Foto: Ingezonden

Bij Kato Kids

vrijdag 19 april 14:00 - 18:30

Bij Kato Kids mag je lekker buiten spelen, varkentjes knutselen, ons mega boerderijspel spelen, bootcampen en vies worden! Je ontmoet onze mascotte varkens Harm en Dori, je mag rijden op onze pony Breitling en knuffelen met onze hond Mila.

Verken de boerderij, scan de qr-codes luister goed en leer meer over onze varkens.

Wil je weten wat de varkens te eten krijgen bij ons? Ga zelf aan de slag met het maken van brijvoer voor de varkens en leer welke reststromen zij allemaal eten. Neem zelf broodkruimels mee en aardappelschillen want daar zijn de varkens dol op!

Bij Kato Kids mogen jullie, indien gewenst, zelf lekker bakken in ons Kato Kids BBQ Plein.

Aanmelden is mogelijk via de website: bijkato.nl of op de dag zelf met een telefoontje 06 46050052 (Doreen). € 3,50 p.p. (toegang)

Audio/Varkensmuseum Tocht (Iedere vrijdag 14:00 — 18:30. Iedere 1e woensdag vd maand 14:00 — 18:30. Iedere 1e zaterdag vd maand

Bij de audiotocht kom je langs alle zichtruimtes en skybox van ons Berkhout varken en ga je kijken en luisteren naar alles wat er gebeurt op de boerderij en in de stallen. Leer meer over wat de varkens te eten krijgen en hoe zij leven. Wij vertellen je graag ons eigen verhaal!

Nu ook te zien: Het Nationaal Varkensmuseum in de audiotocht. Oma Kato laat graag jong en oud 100 jaar geschiedenis van de Nederlandse varkenshouderij zien. Oud en nieuw komen samen in onze zichtruimtes. Met onze routemap ga je op pad en word je uitgedaagd. Ook voor de kinderen hebben we een leuke speurtocht verwerkt in de Audiotour.

Tijdens de audiotocht krijg je (indien gewenst) een plattegrond mee zodat je de mogelijkheid hebt om de omgeving te verkennen in een wandel– of fietstocht van 3, 5 of 7 kilometer naar keuze.

Boek het zelf bakken arrangement op het BBQ Plein erbij om de dag gezellig af te sluiten onder het genot van een hapje en drankje.

Aanmelden is mogelijk via de website of op de dag zelf met een telefoontje 06 46050052 (Doreen).
€ 5,00 p.p. (volwassenen)
€ 2,50 p.p. (kinderen 4 t/m 12 jaar)
Kinderen tot 3 jaar gratis

De Audio/Varkensmuseum tour is te boeken op de 1e woensdag van de maand en iedere vrijdag van 14 tot 18.30 uur en de 1e zaterdag van de maand van 10 tot 15 uur. Extra openingsdagen worden bekend gemaakt via (social) media.

Locatie