Vrouwenbeweging Scala Breugel
Vrouwenbeweging Scala Breugel Foto: Vrouwenbeweging Scala Breugel

Scala organiseert busreis naar vestingsteden

woensdag 15 mei 2024 8:30

Op 15 mei a.s. organiseert Vrouwenvereniging Scala Breugel een busreis naar de vestingsteden Woudrichem en Heusden, met een boottocht, en ’s middags wordt een bezoek gebracht aan de tingieterij in Alphen. Vanaf de opstapplaats (parkeerterrein Thermae Son) vertrek de bus om 8.30 uur naar de vestingstad Woudrichem. Daar stappen ze op een rondvaartboot voor een twee uur durende vaartocht. Voor koffie en wat lekkers wordt gezorgd. In de tweede helft van de vaartocht wordt een broodjeslunch geserveerd. De rondvaart eindigt in het stadje Heusden. In dit Brabantse pareltje waant u zich even terug in de middeleeuwen en heeft u even tijd om door de nauwe straatjes te dwalen.

In Heusden wordt u opgewacht door uw chauffeur; deze brengt u naar een oude tingieterij in Alphen. Tijdens deze excursie krijgt u alles te horen van tin als grondstof tot het verwerken van tin in allerlei luxe geschenken en bijvoorbeeld de kampioensschaal van de KNVB. Deze zeer afwisselende dag wordt afgesloten met een goedverzorgd 3-gangendiner, daarna brengt de chauffeur u weer terug naar het opstappunt, wat rond 20.15 uur zal zijn.

Bij deze dagtocht is inbegrepen: vervoer per luxe touringcar - vaartocht 2 uur - 2x koffie/thee met 1x appeltaart met slagroom - broodjeslunch - vrij bezoek aan Heusden - excursie tingieterij - 3-gangendiner - begeleiding door de chauffeur.

Om de inwoners van Son en Breugel de kans te geven deze reis mee te maken, kunnen ook introducés zich opgeven om deel te nemen. Zowel vrouwelijke als mannelijke introducés zijn toegestaan. De prijs voor de introducés is € 100,- p.p.

De inschrijving is vanaf nu opengesteld. De sluitingsdatum is 29 april a.s. Meld je dus zo snel mogelijk per e-mail aan bij: Scala.Breugel@gmail.com.


Locatie