Jeroen Ermens
Jeroen Ermens Foto: Ingezonden

Muziekmeeting met Jeroen Ermens

vrijdag 24 mei 2024 19:00 tot 20:30

Betreed de fascinerende wereld van het hammondorgel. Op 24 mei opent docent Jeroen Ermens de deuren naar een wereld vol muzikale ontdekkingen. Tijdens deze boeiende muziekmeeting dompelt Jeroen u onder in de rijke geschiedenis, de intrigerende werking en de prachtige muzikale mogelijkheden van het hammondorgel. 

Of u nu een doorgewinterde muzikant bent of gewoon nieuwsgierig naar dit iconische instrument, deze meeting belooft een onvergetelijke ervaring te worden. Van de oorsprong van het hammondorgel tot de innovatieve technologieën die het instrument definiëren, u zult het allemaal ontdekken. 

Leer de essentie van de klankproductie en de unieke kenmerken die het hammondorgel zo geliefd maken onder muzikanten en luisteraars over de hele wereld. Of u nu geïnteresseerd bent in de subtiele nuances van de muzikale mogelijkheden of gewoon wilt genieten van de betoverende klanken, deze meeting biedt voor elk wat wils. 

Mis deze kans niet om ondergedompeld te worden in de wereld van het hammondorgel onder leiding van een ervaren gids als Jeroen Ermens. Reserveer nu uw plek voor deze unieke kans en ontdek de magie van het hammondorgel! 

Er zijn slechts 50 plekken beschikbaar in de studiozaal van Key4Music, waar je als publiek rondom de artiest zit. Aanmelden graag vóór 22 mei via: judith@key4music.com. Let op! Gratis tickets op volgorde van aanmelding. 

Vrijdag 24 mei, 19.00-20.30 uur, in studiozaal Key4Music, Zandweg 9, Best. Vrijwillige bijdrage: ze gaan met de pet rond voor de actie Alpe d’HuZes voor kankeronderzoek. De opbrengst voor dit goede doel is bestemd voor een leerling van Jeroen en haar ouders. Jeroen is piano- en keyboarddocent bij Key4Music in zowel Son en Breugel als in Best.

Locatie