Jan Schopenhouer en Martin Kuypers
Jan Schopenhouer en Martin Kuypers Foto: Wil Feijen

KuylKamp Festival

zaterdag 29 juni 2024 10:00 tot 23:00

Misschien ken je KuylKamp wel van eerdere jaren. Dit festival in het buitengebied van Son en Breugel staat niet alleen bekend om zijn gezelligheid en een mooi en afwisselend muziekprogramma, maar ook vanwege de unieke opzet. Al sinds het begin staat de zondagmiddag traditiegetrouw in het teken van de KuylKamp-vips. Op deze dag worden mensen met een beperking in het zonnetje gezet. Deze zomer is het tijd voor de 12e editie van het muziekspektakel, op 29 en 30 juni.

Redactie: Veerle Pennings 

Het festival krijgt dit keer een wat andere vorm dan voorheen. In plaats van een driedaags festival met kampeergelegenheid is er dit jaar een tweedaags festival in de loods van sponsor Van Eck Bedrijfshygiëne. Op zaterdag sieren maar liefst 12 bands het podium in deze grote loods. Op zondagmiddag worden de vips van KuylKamp hier in het zonnetje gezet met verschillende activiteiten en muziekoptredens. 

Dit jaar krijgt KuylKamp dus een afgeslankte vorm, maar dat mag de pret niet drukken. Volgens Martien Kuypers, voorzitter van het KuylKamp Festival, belooft het weer een mooi feestje te worden met verschillende muziekgenres op het programma. Van rock tot blues en jazz, er is voor ieder wat wils, en ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd. Drinken en knabbels zijn inbegrepen in de ticketprijs; bij een dagticket geldt dat ook voor het avondeten. Met dit all-inclusive-concept willen de organisatoren het festival toegankelijk maken voor iedereen. Hun motto: thuisblijven is duurder!

Zing mee met covers van bekende rockbands bij het optreden van coverband Out of Order, dans op de feestelijke plaatjes van dj-duo Groef and Move of geniet van swingende bluesnummers bij het optreden van de Bluez Banditz. Samen vormen ze slechts een greep uit het gevarieerde programma van het festival. Kom het zelf ontdekken op 29 en 30 juni en bestel je tickets via de website: www.kuylkamp.nl.

Locatie