Santa Maxima Noord-Brabant organiseert motorrit voor goede doel
Santa Maxima Noord-Brabant organiseert motorrit voor goede doel Foto: @Patrick Brouwers

Santa Maxima Noord-Brabant organiseert motorrit voor goede doel

Algemeen

Son en Breugel - Misschien heeft u ons afgelopen jaar, 9 december, wel zien rijden door Son en Breugel: zo’n 30 kerstmannen en -vrouwen op de motor, die zich allen inzetten voor één goed doel: het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie.

Santa Maxima is een platform dat geld inzamelt voor het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie; platform wil zeggen dat iedere cent direct naar het Prinses Maxima Centrum gaat. Zaterdag 27 mei rijden zij een mooie route op de motor, weer verkleed als kerstmannen en- vrouwen. Het doel is tijdens de 120 km lange motorrit aandacht te trekken voor dit goede doel, en natuurlijk hopen zij hiermee veel donaties op te halen.

De route start vanaf café-restaurant De Zwaan aan de Markt 6 in Son en Breugel, waarna we doorrijden naar Beek en Donk, Gemert, Bakel, Uden (hier is een pauzestop bij pannenkoekenhuis De Pier), Sint-Michielsgestel, Boxtel, Best, Son en Breugel, en we verwachten rond 16.00 uur in Lieshout te zijn; hier zullen de deelnemers hun motoren opstellen tegenover het Bavariacafé. Iedereen is welkom om te komen kijken bij zowel start- als eindlocatie, maar ook tijdens de route! Foto’s maken mag, donaties zijn enorm welkom!

De deelnemers verzamelen zich vanaf 10.30 uur bij café-restaurant De Zwaan en vertrekken rond 11.00 uur richting de pauzestop; de verwachte aankomst daar is rond 12.30 uur; daarna vertrekken de deelnemers weer tussen 13.30 en 14.00 uur richting de volgende stop en aansluitend naar het eindpunt; we verwachten daar tussen 16.00 en 16.30 uur te arriveren.

We zouden het ook heel leuk vinden als er meer aanmeldingen komen van motorrijders of -rijdsters die als kerstman of kerstvrouw onze Santa Maxima-rit mee willen rijden op zaterdag 10 december.

Meld je aan via de QR-code op deze pagina.

Santa Maxima Noord-Brabant organiseert motorrit voor goede doel
Santa Maxima motorrit QR Facebook pagina
Santa Maxima Noord-Brabant organiseert motorrit voor goede doel
Santa Maxima motorrit
Santa Maxima motorrit
Santa Maxima Motorrit