Cees Simons
Cees Simons Foto: ingezonden

Hoe veilig is uw huis?

Algemeen

Son en Breugel - De donkere dagen komen er weer aan en omdat er in Nederland bijna 10 keer per uur ergens wordt ingebroken komt dat neer op 90.000 inbraken per jaar. En elke keer opnieuw is het voor de bewoners op zijn zachtst gezegd niet prettig en vaak zelfs traumatisch, met dikwijls angstgevoelens en slecht slapen tot gevolg. Het meest vervelende is toch wel dat je je niet meer veilig voelt in je eigen huis.

Maak het inbrekers niet te gemakkelijk
U kunt zelf veel doen om zo n traumatische ervaring te voorkomen. Uit onderzoek van het Politie Keurmerk Veilig Wonen weten we dat 60 tot 70% van de achter- en voordeuren onvoldoende is beveiligd en de kans op inbraak maar liefst met 90% daalt door uw huis te beveiligen met de juiste veiligheidsproducten. CMSiemons Inbraakbeveiliging-slotenservice uit Son en Breugel kan u hierbij helpen.

Heeft u al kerntrekbeslag?
Naast alle soorten en maten cilinders van bekende merken, voorzien van een SKG Politie Keurmerk, leveren wij ook veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Dit beslag is bestand tegen het kerntrekken, een werkwijze die de laatste tijd veel gebruikt wordt door het inbrekersgilde. Echter, bij het zien van dit beslag slaan ze uw woning vaak over.

Wees voorbereid
Driepuntsluiting: veel woningen zijn nog voorzien van een oplegslot of oud cilinderslot. Dit stamt nog uit de tijd dat het touwtje uit de brievenbus hing; vroeger misschien goed genoeg, maar tegenwoordig niet meer. Een haakje door de deur en het slot is open zonder inbraakschade. Leg dat maar eens uit aan uw verzekering… In bijna alle gevallen is dit slot te vervangen door een degelijke driepuntsluiting met een moderne cilinder en veiligheidsbeslag met kerntrekbeveiliging. Graag komen wij bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

Waarom kiest u voor Cees Siemons:
- Persoonlijke service en vrijblijvend advies aan huis
- Slotenmaker met jarenlange ervaring
- Alleen A-materialen met SKG Politie Keurmerk
- Snelle montage, zodat alles weer veilig op slot kan

CMSiemons Inbraakbeveiliging-slotenservice
Piet Heinlaan 40, 5694 CC Son en Breugel
Tel. 06-51495838
E-mail: info@inbraakbeveiliging-slotenservice.nl