Afbeelding
Foto: Key4Music

Live-sinterklaasmuziek door team Key4Music

Algemeen

Son en Breugel - Nog even en dan is het weer tijd voor het heerlijk avondje. De voorpret kan beginnen en hoe doe je dat beter dan door je onder te dompelen in sinterklaasmuziek en leuke sinterklaasverhaaltjes. Ook mag je meedoen met de kleur-knutselschoen: zet deze in de bibliotheek zodat we deze kunnen vullen met wat lekkers.

Live-muziek & voorlezen
Op woensdag 29 november wordt er live-sinterklaasmuziek gemaakt door leerlingen en docenten van Key4Music. Speciaal voor deze middag hebben de docenten bandjes gevormd met elkaars leerlingen. Tevens zijn ook de muziek en de liedjes op maat gemaakt voor ieders niveau, zodat iedereen kan meedoen met het optreden.
Vrijwilligers van Bibliotheek Dommeldal lezen tussen de optredens korte verhaaltjes in sinterklaassfeer voor.

Een mooi, afwisselend programma met muziek en voorleesmomenten. De foyer zal sfeervol worden ingericht voor deze middag, wat mede mogelijk wordt gemaakt door het Dommelhuis. Er is ranja voor de kinderen en natuurlijk pepernoten, en de ouders kunnen aan de bar een heerlijk kopje koffie/thee of ander drankje naar wens bestellen.

Wanneer? Woensdag 29 november
Hoe laat? 15.30-16.30 uur
Waar? Foyer Dommelhuis

Het is gratis toegankelijk voor alle (groot)ouders, familie, vrienden én alle inwoners van Son en Breugel en omstreken.

Knutselen voor Sinterklaas
De bibliotheek heeft voor jou een knutselschoenkleurplaat klaarliggen. Wees er snel bij, want op is op.
Maak, versier en kleur jouw mooiste schoen en lever deze vóór 28 november weer in. De Sint en zijn pieten komen vast en zeker langs en stoppen wat lekkers in jouw schoen.
Op 29 november tijdens de sinterklaasmiddag kun jij je schoen dan weer ophalen tussen 15.30 en 16.30 uur. Het gehele team van Key4Music en bibliotheek Dommeldal hopen jullie allemaal te zien.