Sfeerbeeld van een Lunenburg winkel
Sfeerbeeld van een Lunenburg winkel Foto: Lunenburg
Advertorial

Elektrospecialist Lunenburg opent nieuwe winkel in voormalig BCC-filiaal Veghel

Algemeen

Son en Breugel Elektrospecialist Lunenburg kondigt met trots de opening aan van een nieuwe winkel aan de Poort van Veghel op 1 maart van het komende jaar. Deze uitbreiding markeert een belangrijke mijlpaal voor de oer-Brabantse elektrovakhandel, die in het noorden van Brabant bekend staat om zijn voortreffelijke service. De nieuwe vestiging in het voormalige pand van BCC vergroot het servicegebied van Lunenburg naar de gemeente Meijerijstad.

Om de klanten op de vertrouwde Lunenburg-manier te bedienen, zullen zij kunnen rekenen op het deskundige advies van een team ervaren verkoopadviseurs, onder wie acht enthousiaste verkopers die eerder werkzaam waren bij BCC. Lunenburg zal in de regio Meijerij ook een eigen monteursteam en bezorgersteam inzetten, wat de garantie biedt voor de hoge Lunenburg-service. 

Het assortiment van de Lunenburg-winkel in Veghel omvat onder andere was- en droogapparaten, koel- en vriesapparaten, tv en audio, keukeninbouwapparaten, huishoudelijke apparaten, persoonlijke verzorging en klimaatbehandeling. Bovendien zal de winkel in Veghel worden gemodelleerd naar de grootse belevingswinkel van Lunenburg in Nuland.

Elektrospecialist Lunenburg kijkt ernaar uit om zijn aanwezigheid in Meijerijstad te versterken en heet alle klanten van harte welkom in de nieuwe winkel, waar hoogwaardige producten en uitstekende service hand in hand gaan.