Cristel van de Ven
Cristel van de Ven Foto: Ingezonden

Werkgeluk tijdens interactief theatercollege op 8 december

Algemeen

Son en Breugel - Raar maar waar: hoe harder je zoekt naar geluk, hoe moeilijker het vaak wordt om geluk te ervaren. En waarom streven we allerlei doelen en dingen na, in ons werk en leven, waarvan we denken dat die ons gelukkig maken, terwijl dat niet zo is? Dat komt omdat ons brein allerlei denkfouten maakt, zeven dagen per week en 24 uur per dag. Zijn we dan hopeloos verloren? Nee! Want met een paar kleine aanpassingen in je gedachten en gedrag kun je een heel groot deel van je geluksgevoel gelukkig wél beïnvloeden. 

Hoe het zit en wat bewezen werkt, vertelt onze bijna-dorpsgenoot je tijdens een interactief theatercollege op vrijdag 8 december. Het is een verhaal zonder poespas, boordevol (pijnlijk) herkenbare voorbeelden. Daarna ken je de fabels en feiten over (werk)geluk, én heb je het recept in handen om je goede voornemens te bereiken. Dan hoef je ze dus niet meer jaarlijks te recyclen. 

Het theatercollege vindt plaats in het Vestzaktheater, georganiseerd door boekhandel De Traverse. Het begint om 20.00 uur, kaartjes zijn verkrijgbaar voor € 8,-, inclusief een consumptie. Bezoek de website van het Dommelhuis voor kaartjes. Cristel heeft een boek geschreven met de titel Fabels & Feiten over (werk)geluk. De boekhandel verzorgt de boekverkoop en Cristel zal ook signeren.