BeterBoompje hét duurzame alternatief voor de kerstbomen verspilling
BeterBoompje hét duurzame alternatief voor de kerstbomen verspilling Foto: Ingezonden

BeterBoompje: van afgedankt naar herplant

Algemeen

Son en Breugel - Komende kerst brengen Gina en Alex, de oprichters van BeterBoompje, een duurzame kerstrevolutie naar onze dorp. In het Emma District en bij City Garden Eindhoven zijn nu BeterBoompjes te vinden: kerstbomen die na de feestdagen een tweede leven krijgen door herplanting.

In Nederland worden jaarlijks miljoenen kerstbomen weggegooid. BeterBoompje, opgericht in 2020, is hét duurzame alternatief voor deze verspilling. De kerstbomen worden na gebruik herplant, waardoor we samen bijdragen aan een groenere toekomst. Tot op heden zijn al bijna 7000 bomen gered en 9000 nieuwe stekjes geplant.

Een BeterBoompje is meer dan een kerstboom; Iedereen kan deel uitmaken van deze beweging. Een BeterBoompje bestellen is eenvoudig via www.beterboompje.nl. De boom kan opgehaald worden bij City Garden Eindhoven of er kan gekozen worden voor thuisbezorging. Met elk BeterBoompje draagt men bij aan een duurzamere wereld en helpt men de traditionele kerstgewoonten te transformeren.

Doe mee met de groene beweging en maak deze kerst niet alleen sfeervol, maar ook duurzaam. Bestel je BeterBoompje vandaag nog en draag bij aan een groenere toekomst.