Kerstsfeer
Kerstsfeer Foto: Ingezonden
Advertorial

Tweede editie Mega Kerstmarkt op het Piet van Thielplein

Algemeen

Son en Breugel/Laarbeek – Aankomend weekend is het zover: De tweede editie van de Mega Kerstmarkt op het Piet van Thielplein in Beek en Donk. Op zondag 10 december van 14.00 t/m 19.00 uur wordt het Piet van Thielplein opnieuw omgetoverd tot één grote kwalitatieve kerstmarkt. De kerstmarkt belooft spectaculair te worden met leuke kraampjes, lekker eten/drinken, muziek én volop activiteit voor jong en oud! 

Na een overweldigende eerste editie, met naar schatting zo’n 10.000 bezoekers, is de organisatie er opnieuw van overtuigd dat het een succesvolle editie gaat worden. “We hebben de vorige editie goed geëvalueerd en een aantal aanpassingen doorgevoerd om het geheel er nóg sfeervoller uit te laten zien”, vertelt Kristel Vereijken namens de organisatie. “Het wordt weer een grote kwalitatieve kerstmarkt waarbij bezoekers uit Laarbeek en omliggende dorpen niets tekort zullen komen. Met de kramen die we nu verhuurd hebben moet dat zeker gaan lukken. Het is fijn om te horen dat de Mega Kerstmarkt met zoveel enthousiasme wordt ontvangen. We willen de eerste editie dan ook gaan overtreffen.”

Sfeervol met volop activiteit
De Mega Kerstmarkt is geheel gratis te bezoeken. Met ruim 250 meter aan marktkramen wordt het Piet van Thielplein sfeervol aangekleed en heeft de organisatie aan alles gedacht:

“Alles komt vol te hangen met lichtjes en zowel voor volwassenen en kinderen is er volop activiteit. Er is een foodmarket met het lekkerste eten en drinken en een kidsplace met onder andere een draaimolen en luchtkussens. Ook is er een kerstman aanwezig om de leukste foto’s mee te maken en wordt het geheel muzikaal aangekleed door een DJ.”

Niet voor niets wordt de kerstmarkt van 14.00 t/m 19.00 uur georganiseerd. “Naarmate het later op de middag wordt, wordt het natuurlijk ook donker. Dat zal extra sfeer geven aan de kerstmarkt, zodat iedereen echt een ‘wow-gevoel’ moet krijgen. Wat sneeuw erbij zou het natuurlijk helemaal af maken, maar helaas hebben we het weer niet in de hand. We hopen alle bezoekers en kraamhouders aan het einde van de kerstmarkt met een glimlach naar huis te kunnen sturen, dan is het voor ons als organisatie ook weer geslaagd”, besluit Kristel.