Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Jumbo Son en Breugel heropent na kleine verbouwing

Algemeen

Son en Breugel - Donderdag 22 februari, om 08.00 uur opent Jumbo Son en Breugel weer haar deuren, nadat zij op maandagavond 19 februari om 20.00 uur de deuren sloot voor een kleine verbouwing.

Redactie: Adrie Neervoort

“Wat meteen zal opvallen is dat de bloemen die eerst na de kassa uitgestald stonden nu voor de kassa staan,” legt Bart van de Voorde, filiaalmanager van Jumbo Son en Breugel uit. “Dat is ook logischer en praktischer voor de klant. Dit is volgens hem één van de aanpassingen die zijn gedaan naar aanleiding van een klanttevredenheidsonderzoek onder de klanten van de Jumbo in Son en Breugel. Veel aanpassingen in de winkel zijn naar aanleiding van dit onderzoek gedaan,” aldus Van de Voorde.

Ook zijn daarom de legeflessenapparaten bij de afdeling emballage vernieuwd. “De machines waren aan vervanging toe; er waren te veel storingen, dit is nu voor een groot gedeelte opgelost.” De storingen kwamen ook terug uit het onderzoek. “Maar ook verkopen wij geen tabaksproducten meer, hiermee lopen we voor op de wettelijke maatregel waarbij het tabak op 1 juli uit de supermarkt moet zijn. Ook hebben we de groenteafdeling aangepakt, daardoor kunnen er dus nu nog meer groenten gekoeld worden aangeboden, daardoor blijven ze langer vers, ook bij de klant thuis,” zo besluit Van de Voorde. “Daarnaast hebben we bij de bakkerij afdeling diverse smaken macarons toegevoegd die je zelf kan uitzoeken. We hebben voor een avond borrelen diverse kazen, worsten, nootjes etc. toegevoegd, maar ook een koeling met gekoelde wijnen, zodat je direct kan genieten van een lekker avondje.”

Om de heropening een feestelijk tintje te geven, krijgen de eerste 250 klanten donderdag een aardigheidje. Houd daarnaast de komende week “de Mooi Son en Breugel krant” in de gaten voor kortingsbonnen van maar liefst 50%.