La Sonnerie

Alles onder één dak:

Stijlvol trouwen op onze locatie, aansluitend een receptie houden in de bijbehorende
Kapeltuin of bij mooi weer op één van onze sfeervolle terrassen en 's avonds, na de maaltijd in onze Refterzaal, een gezellig feest in de authentieke Kapelzaal en een overnachting voor uzelf en uw gasten - het kan allemaal in la Sonnerie!

 

Hotel Restaurant la Sonnerie heeft haar naam te danken aan de klokkentoren (klokgelui
is 'sonnerie' in het Frans) én de ligging in het hartje van Son. La Sonnerie is gevestigd in het
voormalige klooster van de zusters der Liefde. Opvallend van buiten, opvallend anders van binnen.

De dikke muren van het robuuste gebouw weren geluiden van het hectische leven buiten.
Gescheiden door een breed gazon ligt la Sonnerie direct aan de dorpsweg van Son. Eenmaal
binnen merkt u niets meer van het jachtige leven buiten. Een feit dat veel van onze gasten
aanspreekt.
 

Onze Kapelzaal, met zijn gotische glas-in-lood ramen, heeft een intiem en sfeervol karakter.
Hij biedt ruimte aan maximaal 150 personen, maar ook kleinere groepen raken er niet snel in verdwaald. Door de aanwezigheid van het oude altaar is er een 'podium' aanwezig waardoor het bruidspaar die extra aandacht krijgt waar ze op deze speciale dag recht op hebben.

Bij mooi weer verblijft u overdag op één van onze sfeervolle terrassen die uitsluitend voor uw gezelschap gereserveerd worden. Onze keuken staat garant voor de invulling van uw huwelijkdiner, buffet of barbecue.la Sonnerie presenteert onder de naam Belle Fraiche een speciale menukaart met smaakvolle en verantwoorde gerechten. Deze kaart bevat culinaire gerechten voor gasten die gezonde voeding belangrijk vinden, maar die ook willen genieten van lekker eten. Belle Fraîche gaat in op de groeiende behoefte om, op een gemakkelijke en snelle manier, gezond en lekker te kunnen eten.

 
 

De uitgebalanceerde Belle Fraîche gerechten passen binnen een gezond voedings- patroon en zijn vakkundig samengesteld. Eerlijke en gezonde ingrediënten zoals duurzaam gevangen vis, vlees, groenten en kruiden, worden met aandacht en zorg gecombineerd tot een smaakvol geheel.

 

De verantwoorde samenstelling wordt zorgvuldig bewaakt door diëtiste Joyce Coumans van diëtistenpraktijk Foodles uit Son en Breugel. De dagelijkse behoefte aan vitaminen, mineralen en calorieën is daarbij het uitgangspunt, maar natuurlijk ook de hoeveelheid zout (natrium) en het soort en de hoeveelheid vet dat wordt gebruikt.

 

De keuken van la Sonnerie, onder leiding van onze ervaren topkok, Hans van de Loo, staat garant voor een heerlijke maaltijd met behoud van de originele smaak van de ingrediënten, die past binnen een gezonde levensstijl.

 

Contactgegevens

Nieuwstraat 45
5691 AB Son

Tel: 0499 460222
Fax: 0499 460975
E-mail: info@sonnerie.nl
www.lasonnerie.nl
Volg ons op Facebook: Hotel Restaurant La Sonnerie
Volg ons op Twitter: lasonnerie

Categorieën

-
Vervoer & mobiliteit
Vervoer & Mobiliteit
Zorg & gemeenschap