Archieffoto: Zittingsavond
Archieffoto: Zittingsavond Foto: Wil Feijen

Belangstelling overweldigend: update kaartverkoop zittingsavonden

Carnaval

Son en Breugel - Het was opmerkelijk om te zien hoeveel belangstelling er was tijdens de voorverkoop van de kaarten voor de zittingsavonden in Son en Breugel afgelopen zaterdag. De enorme interesse resulteerde in een overbelasting van de website, wat voor enige vertraging en frustratie zorgde bij mensen die probeerden kaarten te bemachtigen. Gelukkig verbeterde de situatie rond het middaguur en verliep de kaartverkoop soepeler.

Deze grote interesse benadrukt de populariteit van het carnaval in Son en Breugel. Ondanks de aanvankelijke technische problemen was het hartverwarmend om te zien hoeveel mensen enthousiast zijn om de zittingsavonden bij te wonen.

Om te voorkomen dat er volgend jaar vergelijkbare problemen ontstaan, werken de organisatoren nauw samen met de website host. Er worden maatregelen genomen om de capaciteit van de website te vergroten en de kaartverkoop vlotter te laten verlopen, zodat iedereen probleemloos kaarten kan kopen.

Voor degenen die nog geen kaarten hebben weten te bemachtigen is er nog hoop! Leden van cv De Krutjesrapers hebben tot 13 december de kans om hun kaarten te reserveren voordat de vrije verkoop op zaterdag 6 januari 2024 van start gaat. Hoewel het laatste weekend van de zittingsavonden momenteel is uitverkocht, zijn er nog kaarten beschikbaar voor de overige avonden en de seniorenmiddag. Het is echter verstandig om snel te handelen, want op is op.

Voor degenen die nog geen kaarten hebben voor hun favoriete avond, is er nog een lichtpuntje. Specifieke kaarten zijn gereserveerd voor de vrije verkoop op zaterdag 6 januari. Dit biedt een extra kans voor iedereen die aanwezig wil zijn bij deze bijzondere avonden vol vermaak.

Voor meer informatie over de kaartverkoop en het carnaval in Son en Breugel kun je terecht op www.dekrutjesrapers.nl