Sonsport en Human Total Care de ondernemers van het jaar 2017.
Sonsport en Human Total Care de ondernemers van het jaar 2017. Foto: Wil Feijen

Genomineerde voor ondernemer van het jaar 2018 bekend

Algemeen


Son en Breugel - Op zaterdag 9 februari 2019 organiseert LionsClub Son en Breugel e.o. weer de feestelijke verkiezing van de Ondernemer van het Jaar 2018 in de feesttent op het Kerkplein in Son. Al jarenlang is dit evenement een hoogtepunt op de evenementenkalender van ons dorp.

De laatste maanden kon iedereen een ondernemer nomineren voor ondernemer van het jaar 2018 . De ondernemer moest met zijn onderneming aansluiten bij het thema van dit jaar "Veerkracht tonen".
Er werden heel veel ondernemers genomineerd uiteindelijk zijn de onderstaande bedrijven genomineerd die kans maken om ondernemer van het jaar 2018 te worden. 

Voor de categorie Son en Breugel zijn genomineerd:
•    Koen Sol van Sol Makelaardij
•    Erik van den Berg van Fiets en sport van den Berg 
•    Duncan Weijers van Bloemsierkunst de Groenstylist

Voor de categorie Ekkersrijt zijn genomineerd:
•    Martijn Seerden van Jase Packaging
•    Alexander Aelberts van PresTop B.V.
•    Joop Kastelijn van de Brug Timmerfabriek Son  B.V.

Het belooft ook deze editie weer een bijzonder aantrekkelijk feest te worden in de  grote tent op het Kerkplein in Son. Met swingende muziek, heerlijk eten en drinken, prima gezelschap en een zinderende ontknoping. De netto-opbrengst van het feest gaat naar lokale goede doelen. Kaarten kunt u nu al bestellen via www.ondernemervhjaar.nl, telefonisch via 06 - 546 20 775 of per e-mail: info@ondernemervhjaar.nl.