Team 2 Kampioen
Team 2 Kampioen

TTV Son en Breugel kampioen

Algemeen

Na een sterk seizoen met slechts één nederlaag is het 2e team van TTV Son en Breugel kampioen geworden in de 5e klas van de NTTB. Het team bestaande uit Joop Bakker, King Shing Yan, Toon van Lieshout, Denny v.d. Heijden en invaller Geert Dortmans behaalde 64 punten uit 10 wedstrijden, ruim 10 punten meer dan de nr 2 Flash9.
In de laatste wedstrijd werd ook nog met 6-4 revanche genomen op Stiphout 8, die verantwoordelijk was voor de enige nederlaag. Het team gaat het volgend seizoen in de 4e klas spelen.
Het 1e team won met 7-3 van TTCV Herwaarden 5. John de Jong was goed voor 3 winstpartijen en Herman Simons en Marij van Bussel ieder voor 2 partijen.
De 25 punten uit 8 wedstrijden zijn echter niet genoeg voor een direct behoud van een plaats in de 3e klas. Hiervoor moet op 4 december nog een promotie / degradatie wedstrijd gespeeld worden.

TTV Son en Breugel speelt iedere maandag van 19:30 tot ca. 23:30 in MFC D'n Tref, Zonhove. Iedereen boven de 16 jaar is van harte welkom om een balletje te komen slaan. Zie ook onze website: www.ttv-sonenbreugel.nl