Afbeelding

Diner for Friends by SBC

Algemeen

Op 23 april diner for friends bij SBC. We gaan iets leuks doen bij SBC!
Voor de eerste maal in de clubhistorie kunt u aanschuiven bij de première van SBC Diner With Friends. Dit is een nieuwe activiteit geheel voor en door SBC. U krijgt een avondvullend programma met 5-gangen diner en entertainment. Voor slechts € 49,50 per persoon kunt u deelnemen, en hiervoor krijgt u diner en bijpassende drank aan de tafels all-in.

Dit diner wordt bereid door een drietal professionele koks die worden bijgestaan door hobbykoks. Allemaal hebben ze grote betrokkenheid bij SBC. Beroepskoks Maarten Saakes, George Duffhues en Nick Fabrie werken samen met de vrijwilligers Willem van 't Geloof, Bert Quik en Jasper van Zuuren.

Waarom doen we dit? SBC wil de mensen eens iets bieden dat anders is dan dat we normaal doen bij SBC. U kunt bij SBC dineren met uw vrienden tijdens een avond vol entertainment. De kantine wordt voor deze speciale gelegenheid geheel ingericht in de juiste stemming. Entertainment wordt verzorgd door de bekende SBC coryfeeën: Henk Scheepens, Henri Jansen, Harold Richters en Andre Piket. Muziek is er van onder andere de Drie???
Het diner is niet zomaar een diner: amuse, cocktails van vis en gevogelte, voorgerecht met zalm, een tussengerecht met asperge en het hoofdgerecht met runder bavette. Het verrassingsdessert wordt verzorgd door jong SBC talent.

Deze unieke avond wordt mogelijk gemaakt door Son en Breugelse ondernemers. In eerste instantie doen we dit voor vrijwilligers, sponsors en betrokkenen. Maar ook iedereen die SBC een warm hart toedraagt is van harte welkom. Uiteindelijk denken we er ook een passend bedrag aan over te houden voor SBC. Dat zullen we tijdens de avond bekend maken evenals het doel waaraan het binnen SBC besteed zal worden.
Er zijn maximaal 100 zitplaatsen in de sfeervolle kantine, en daarom is vooraf opgeven zeer gewenst. U kunt dat doen door een email te sturen naar diner@vvsbc.nl .
Tot slot de locatie: Sportpark Schuttersheide, Afrikalaan 2 in Son en Breugel.
Inschrijven kan nog t/m zaterdag 16 april.
Reageer snel. Vol=vol