Koen Collart (Marell Sports) met de winnaar  Noud Bollen (rechts)
Koen Collart (Marell Sports) met de winnaar Noud Bollen (rechts)

Winnaar raad het aantal tennisballen TV Pieter Brueghel

Algemeen

Tijdens de Samenloop voor Hoop op zaterdag 4 en zondag 5 juni heeft TV Pieter Brueghel behalve het meelopen met een team en de boeken verkoop ook een wedstrijd georganiseerd : "Raad het aantal tennisballen" in de grote plastic zak met als hoofdprijs een tennis-clinic van 1 ½ uur voor 2 personen gegeven door onze trainer Koen Collart (Marell Sports).


De prijs is gewonnen door Noud Bollen (groep 6) uit Sint Oedenrode, hij raadde het juiste aantal: 104.
Vandaag, zaterdag 9 juli, was het dan zover dat Noud de gewonnen clinic ging volgen. Hij had zijn moeder als gelukkige uitgekozen om samen met hem de clinic te volgen.
Na een voorstel rondje en een paar slagen tennis bleek dat de winnaars al enige tennis ervaring hadden en uitkeken naar de clinic. Er was afgesproken met Koen dat halverwege de privé les een pauze gehouden zou worden met een drankje en wat lekkers. Ook was er in de pauze de gelegenheid om Noud een cadeautje te geven. In het bijzijn van de voorzitter Paul Ruijters werd Noud verrast met een doosje tennisballen, een grote tennisbal en een tennisbalsleutelhanger. Zijn morgen kon toen al niet meer stuk, maar na de pauze was er ook nog tijd voor 45 minuten tennis.
Ik denk oprecht dat we kunnen schrijven: de winnaar heeft genoten van zijn prijs!
Ook wil TV Pieter Brueghel hierbij iedereen bedanken die meegeholpen heeft om het aandeel van onze vereniging aan de Samenloop voor Hoop een succes te maken. Team TV Pieter Brueghel heeft naast een bedrag van € 1308,90 vele vrijwilligers voor de horecapunten bij feestzaal de Bongerd kunnen leveren. Een mooi resultaat van een geslaagde activiteit. Mocht je interesse hebben in tennis of andere activiteiten van TV Pieter Brueghel, kijk dan eens op de website: tvpieterbrueghel.nl of op onze Facebookpagina.

Afbeelding