Afbeelding

Mooie zondag tijdens jaarmarkt Son en Breugel

Toerisme

Son en Breugel - Vandaag zondag 3 september was er weer de traditionele jaarmarkt in het centrum van Son en Breugel. De Nieuwe organisatie, Van Bokhoven Events wist met behulp van veel vrijwilligers en ondersteuning van scouting Dutmella weer een perfect georganiseerde jaarmarkt neer te zetten.

Ruim 200 kramen stonden opgesteld in de Nieuwstraat, Heistraat Airbornestraat en Raadhuisplein. Er was van alles te beleven en te zien maar ook eten en drinken was geen probleem. Ook dit jaar was er weer veel publiek op de been.
Er was veel variatie en diversiteit van artikelen en aanbiedingen op de markt en in de winkels die speciaal deze zondag hun deuren hadden geopend. Ook aan de kinderen was gedacht. Op het Raadhuisplein stond o.a. Bungy-Jump en een draaimolen.  Bij de inrit naast het Rabobank gebouw konden er weer ritjes gemaakt worden op de pony's van Manege Sonniushof. Ook de terrassen van de lokale horeca werden goed bezocht. 

Kortom voor ieder wat wils tijdens de jaarmarkt, bijna aansluitend aan de jaarmarkt was het Lazy Sonnie Afternoon Festival een druk bezocht en gezellig festival.

Het kon niet beter op deze mooie zondag in Son en Breugel. Goede sfeer, gezellig publiek en mooie muziek, gewoon alle ingredienten voor een mooie zondag in september in Son en Breugel.


Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Ingezonden 5 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 15 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 19 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 20 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 21 uur geleden Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen
Paasletterpuzzel in het centrum van Son en Breugel
Algemeen 22 uur geleden Maak kans op mooie prijzen in het centrum van Son en Breugel