Afbeelding

HTC 2000 Son opent geheel gerenoveerde tennishal

Sport

Jaren geleden waren we de eerste tennisvereniging in Son die een pilot startte met LED verlichting op de buitenbanen. Belangrijkste argumenten waren, duurzaamheid, goedkoper in de exploitatie, onderhoudsvrij en zeer goed zicht op de banen en lijnen.

Na één seizoen was iedereen unaniem overtuigd. Ook andere verenigingen die bij HTC kwamen tennissen o.a. bij toernooien. En een groot voordeel is, dat als het licht direct in schakelbaar is, als die iemand die uitzet. Met traditionele verlichting moest je 20 minuten wachten. Inmiddels hebben we 6 banen met LED verlichting buiten.

Daarnaast was de hal toe aan vernieuwing. In een algemene ledenvergadering van april dit jaar, hebben we alle opties besproken en uiteindelijk hebben meer dan 100 leden gestemd voor vernieuwing van de hal inclusief nieuwe led verlichting. We hadden een aantal uitgangspunten voor de vloer:
• geschikt voor toptennis
• Geschikt voor recreanten
• Geschikt voor HTC Hockey. Zij hebben een paar toernooien in de hal
• Onderhoudsvriendelijk.
• Duurzaam.
In de zomer van dit jaar hebben we hal volledig gerenoveerd. Dan is het rustig in de hal. We hebben zeer veel steun gehad van onze vele vrijwilligers. Daar waren we super blij mee en trotst dat er zo veel zijn opgestaan. We gaan de hal officieel openen op 16 oktober van 1400 tot 1700. Zorg dat je erbij bent. Het wordt een grootste opening.

HTC is hiermee een moderne tennisvereniging en de enige met een tennishal. Kom kijken en/of zie de website. www.htcson2000.nl