Afbeelding

Fittest voor 65-plussers, test uw fitheid

Sport

Zo lang mogelijk gezond en fit blijven: dat wil iedereen! Zeker ook op latere leeftijd en tot in lengte van jaren. Maar een goede gezondheid is niet vanzelfsprekend en kun je niet afdwingen, maar natuurlijk wel stimuleren.

Een actieve leefstijl, waarin sporten en bewegen een rol spelen, is een manier om uw gezondheid op 'peil te brengen' en te houden. Als u op dit moment niet (meer) aan sport en bewegen doet, maar uw gezondheid wel belangrijk vindt, dan krijgt u nú de kans om mee te doen aan het Sport- en Beweegproject voor senioren in onze gemeente.

Beweegt u voldoende?
Mensen die voldoende bewegen of sporten leven gezonder en voelen zich vaak beter en fitter. Of u voldoende beweegt of sport dat kunt u het beste zélf beoordelen.
De Nederlandse Norm Gezond Bewegen geeft aan: dat u minstens 5 dagen per week minimaal een half uur matig intensief beweegt (bijvoorbeeld fietsen, wandelen, huishoudelijke klusjes of tuinieren).

Test uw fitheid!
Alle inwoners uit de gemeente Son en Breugel in de leeftijd van 65 tot en met 75 jaar hebben een brief ontvangen van de gemeente om deel te nemen aan de fittest. Wij nodigen hen allen uit op zaterdag 26 november 2016 in de sportzaal de Bongerd in Breugel. Hierbij wordt samengewerkt met lokale organisaties.

Aanmelden
Ga naar www.maxvitaal.eu en kiest voor de knop 'aanmelden fittest'. Daarna volgt U de aangegeven stappen op de website.

Meer info?
Als u hulp nodig heeft voor uw aanmelding op de website of voor eventuele vragen over het sport- en beweegproject kunt u terecht bij Michelle Driessen, medewerksters van de LEVgroep. Zij staat u graag te woord! Michelle kunt u bereiken van op werkdagen maandag, woensdag en vrijdag via telefoonnummer: 06-14465937 of per mail via michelle.driessen@levgroep.nl.