Afbeelding

TV Pieter Brueghel ook in winter actief

Sport

Bij tennisvereniging Pieter Brueghel is de KNLTB najaar competitie inmiddels afgesloten, waarbij o.a. het team 2e klasse Meisjes t/m 14 jaar op 30 okt. kampioen werd in hun klasse.

Inmiddels is de senioren en jeugd KNLTB wintercompetitie 2016-2017 van start gegaan en doet TV Pieter Brueghel mee met 10 teams op zaterdag, 1 op vrijdag en 1 senioren team op zondag. De jeugd doet met 2 teams mee in de Groene competitie.

Naast de KNLTB competities worden er bij TV Pieter Brueghel ook nog volop interne competities gespeeld. Op de zondagen betreft dat een WTC - Winter Team Competitie, waarbij in 2 gemengd dubbel wedstrijden samen met 2 HD en DD wedstrijden om de team winst wordt gespeeld. Deze competitie wordt van november tot maart gespeeld.

Op woensdag- en vrijdagavonden worden respectievelijk HD en DD competities gespeeld. Tevens wordt er ook op dinsdagochtend een aparte dames dubbelcompetitie getennist.

Ondanks deze actieve competities is er ook veel recreatief tennis.
Op de ochtenden zijn de heren senioren op 3 dagen met een inloop toss vanaf 8.00uur 's morgens al aan het tennissen en wordt dit vanaf 9.00uura verder met dames dubbel tennis aangevuld. Door een actieve deelname aan de bar- en parkdiensten, kan er daarna tot 12.00u in het mooie paviljoen gezellig nagepraat worden. Ook 's avonds wordt daar volop van gebruik gemaakt.

De zeven kunststof grasbanen met zandvulling maken het mogelijk, dat er ondanks herfst- en winteromstandigheden, normaal doorgespeeld kan worden. De nieuwe heldere LED verlichting draagt daar volop aan bij. Voor beginnende spelers wordt er overdag en 's avonds tennisles en training gegeven.

Het gezellig buiten bezig zijn met kraakhelder weer en dan lekker tennissen, is een heerlijke en gezonde beweging, die voor een ieder aan te raden is. TV Pieter Brueghel heeft nog ruimte voor nieuwe leden. Hiervoor wordt de komende week in Breugel een informatie flyer verspreidt en kunt U op de nieuwe website daar ook meer over lezen.

Tennisvereniging TV Pieter Brueghel,
www.tvpieterbrueghel.nl