Optreden van The Vitals op de kiosk
Optreden van The Vitals op de kiosk

Optredens kiosk Son

Cultuur

The Vitals op de kiosk op woensdag 16 augustus
Woensdag 16 augustus treedt op de Sonse kiosk de band The Vitals op. Zij spelen van 19.30 tot 21.30 uur, uiteraard alleen bij goede weersomstandigheden
The Vitals, een band uit Eindhoven

Tientallen jaren ervaring met het brengen van klassieke gitaarmuziek, instrumentale nummers van the Shadows, Santana, the Ventures etc. en vele zangnummers van the Beatles, the Hollies, the Kinks, the Stones, Them, Cliff Richard, etc. maar ook nummers van bijvoorbeeld the Alan Parsons Project.  Bijzonder is een akoestische set van Beatles songs. Zo is de band gemakkelijk inzetbaar voor muzikale gebeurtenissen, zoals festivals, dansavonden, feesten en partijen, achtergrondmuziek (denk aan recepties en presentaties).
In vroeger tijd speelde de band bij diverse gelegenheden in Eindhoven zoals "Het Zoldertje" "De Paulus", "Instuif Buis 10" en "De Poort van Kleef". Veel optredens ook in de dorpen: De Gouden Leeuw in Vessem, Zaal van Berkel in Veghel, Conbrio in Helmond, Dancing Apollo in Nuenen, enz. enz. The Vitals waren ook al diverse keren te gast in het Vestzaktheater.
 
Tour de Kiosques op zondag 20 augustus
Op zondag 20 augustus is er net als vorig jaar weer een optreden van Tour de Kiosques 


Tour de Kiosque was al eerder in Son  en wordt georganiseerd door Stichting  Elbrimalefonds Vught
Van  14.00  tot 16.00 uur wordt er op de piano gespeeld  door autodidact Leo Willemen en is ook zanger/gitarist  Nico Weijns van de partij.  Leo en Nico spelen tot hun eigen genoegen, maar graag ook tot genoegen van iedereen, die er naar wil luisteren, voor jong en oud.
Deze muzikanten gaan de hele zomer lang op tournee langs een aantal van de vele kiosken in Brabant. Doelstelling van de stichting is om musici, zowel (semi-) professionals als amateurs, een podium te bieden en dit zonder winstoogmerk. Het optreden op de kiosk is gratis te bezoeken, wel kan men geheel vrijwillig een donatie voor de stichting in de bus deponeren.