Afbeelding

Zondag 3 september Lazy Sonnie Afternoon Festival

Toerisme

Na het grote succes in 2016 ook dit jaar een openlucht festival bij Lazy Sonnie Afternoon.
Wat kunnen jullie verwachten? Een veelzijdig full-electric programma met een superact uit Canada, een 3-tal nationaal befaamde topbands en lokale topmuzikanten . Op het sfeervolle ingerichte veld vóór La Sonnerie. Van 15.00 tot 21.00 uur ( inloop vanaf 14.30 uur).
Met dit festival start Lazy Sonnie Afternoon het nieuwe seizoen.

Programma Lazy Sonnie Afternoon FESTIVAL.

15.00 - 15.45 uur : Grand Union Hotel
Vorig jaar het debuut bij het festival. Inmiddels niet meer weg te denken in Son en Breugel en omstreken. Met onder andere de bassist van Green Apple, de drummer van Ground Ivy, de zanger van Barnyard Pimp en de voorzitter van Lazy Sonnie Afternoon. Blues-rock in een stevig jasje.

16.15 - 17.00 uur: Wanted Man.
Johnny Cash was een Amerikaanse countryzanger, gitarist, singer-songwriter, acteur en auteur.
He is back and comes to town. Wanted Man zal nummers van Johnny Cash ten gehore zal brengen.
17.30- 18.15 uur: Sierra Noble and Band.
De Canadese Sierra Noble leerde op haar 4e jaar viool spelen en op haar 14e speelde ze op de grote podia in Canada en de USA. Ook begon ze haar eigen nummers te schrijven. Nu 14 jaar later heeft ze het leven van een volleerde bluegrass-fiddle-player ingeruild voor dat van een singer songwriter in de pop-folk-traditie. Sierra heeft de beste muzikanten van Canada in haar band bijeen gebracht.
18.45- 19.30 uur: Stardusters
Topmuzikanten uit Zuid-Nederland met een gedeelde passie: Neil Young. Geweldige benadering van de unieke sound van deze music legend. Subtiel akoustisch en gas erop waar nodig!

20.00- 21.00 uur: New Gig in Town
Het begon allemaal in 2002 met de passie van 6 muzikanten voor de muziek van deze tijdloze Amerikaanse superband, inmiddels populair bij 3 generaties fans over de hele wereld.
New Gig In Town streeft ernaar de muziek van de Eagles en de afzonderlijke leden zo respectvol en authentiek mogelijk brengen met als doel om de sfeer en de sound van de fameuze WestCoast stijl recreëren. Weinigen wagen zich aan de complexe muziek van de Eagles maar zij wel. De TOP van Nederland.

Toegang gratis
Net als vorige jaar bij het Lazy Sonnie Afternoon Festival beloven wij jullie een unieke muzikale gratis middag. Maar zonder een bijdrage van het publiek krijgen wij dit niet voor elkaar. We vragen daarom tijdens de optredens om een vrijwillige bijdrage in de tip jar.

Meer informatie over de bands en over Stichting Lazy Sonnie Afternoon kun je vinden op onze website www.lazysonnieafternoon.nl. Hier vind je ook informatie om vriend of sponsor te worden. Om een kwalitatief goed programma te kunnen blijven organiseren kunnen wij jullie steun goed gebruiken.

We gaan er van uit dat de weergoden ons goed gezind zijn. Mocht het onverhoopt slecht weer zijn, dan worden de activiteiten naar binnen verplaatst. LSA-festival gaat dus altijd door!!

Afbeelding