Afbeelding
Foto: Annemieke van Tinteren

SBC opent nieuwe seizoen feestelijk

Verenigingen

Zondag 24 september organiseert SBC dé seizoensopening van het seizoen 2017/2018. Op deze dag gaan de eerste competitiewedstrijden voor de senioren van start.

Door: Richard van Fulpen

De senioren van SBC hebben vier maanden moeten wachten om weer op de zondagen te mogen voetballen. Zondag 24 september is het dan weer zo ver en gaan de eerste competitiewedstrijden van start. De teams in de senioren hebben wel al bekerwedstrijden gespeeld. Mede door deze wedstrijden zijn de meeste teams al warmgedraaid.
Seizoensopening
De seizoensopening wordt ook weer uitbundig gevierd in de kantine. Nadat de wedstrijden zijn gespeeld, is iedereen uitgenodigd om wat elftalletjes te komen nuttigen. De muziek wordt geregeld door DJ Stan en hij zal er voor zorgen dat er een mooie sfeer is in de kantine van SBC.

Nieuwkomers
Ook worden deze dag drie nieuwe seniorenteams verwelkomd: SBC 7, SBC 11 en SBC 12. De jonge jongens overgekomen vanuit de JO19-2 en JO19-4 worden nu het 11e en het 12e. Zij zullen zich zelf willen laten zien in de zogenoemde kelderklasse. "Wij zijn ook zeker aanwezig in de derde helft", zijn de woorden van, de aanvoerder van SBC 11, van Hal.
SBC 1-Acht 1
Om 14.30 uur speelt SBC 1 tegen Acht 1 op het hoofdveld. SBC 1 hoopt het seizoen goed te starten en de drie punten op de Schuttersheide te behouden. Iedereen is dus van harte welkom om SBC aan te moedigen voor de start van het nieuwe seizoen.

Parallel Wijnen
Evenement 8 uur geleden Parallel Wijnen verkoopt laatste restanten
Afbeelding
Ingezonden 9 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 19 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 23 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen gisteren SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden 27 mrt, 15:08 Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen