Afbeelding

SBC dames 2 is op zoek naar gezellige en sportieve teamgenoten.

Algemeen

Het loopt storm met het vrouwenvoetbal in Nederland. Na de prestatie van de oranje dames op het EK heeft het vrouwenvoetbal weer een enorme boost gekregen. Ook bij SBC merken we dat het vrouwenvoetbal populairder is dan ooit tevoren.

Na enkele jaren geen damesteam te hebben gehad, is het nu zelfs zo dat we 2 damesteams hebben bij SBC. En daar zijn we enorm trots op. We hopen dat we door dit verhaal nog meer vrouwen in Son en Breugel enthousiast kunnen krijgen.

Wij dames 2 zijn een zeer gevarieerd team van dames uit Son en Breugel en omstreken. De leeftijden variëren van 17 tot 40, maar juist deze leeftijdsverschillen zorgen voor een gezelligheid en een bepaalde balans binnen het team. Van studenten tot moeders en van ervaren voetbalsters tot nieuwelingen in de sport. Bij ons is iedereen welkom.

Wij vinden het belangrijk om samen te kunnen voetballen, waarbij de gezelligheid en onderlinge sfeer hoog in het vaandel staan. Op het veld gaan we ervoor en zijn we fanatiek, maar daarna willen we vooral lol maken.

Wij trainen op dinsdag van 20.30 tot 22.00 uur en de wedstrijden worden gespeeld op zondagen. We hebben drie fanatieke trainers, die voor ons klaar staan en ook op zondag is een van de trainers aanwezig. Kun je niet iedere zondag dan is dat ook geen probleem, ook dan ben je van harte welkom.

Ben jij een sportieve dame die voetbal leuk vindt en heb je zin en tijd om een aantal uurtjes in de week deel uit te maken van een gezellige club dames? Dan zouden we het super leuk vinden als je vrijblijvend eens komt kijken of meedoen bij een training. Ervaring is absoluut geen vereiste.

Heb je interesse om eens te komen kijken, laat dat dan even weten door een appje of belletje naar 0616404988. Ook als je nog twijfels hebt, neem dan even contact op.

Hopelijk zien we jullie snel,