Afbeelding

Plein Public opent seizoen met Overzee

Cultuur

Plein Public is terug van weg geweest! De nieuwe organisatie heeft een fantastisch programma voor u klaar staan dat start op zaterdag 30 september.
De Eindhovense band Overzee opent het seizoen met een heerlijk optreden waarbij u kunt genieten van warme, gevoelige en soms brutale Nederlandstalige chansons, die worden afgewisseld met swingende instrumentale nummers.

De rasmuzikanten van Overzee schrijven hun muziek zelf en zorgen voor opzwepende, ontroerende en inspirerende nummers die u zeker niet onberoerd laten. Het belooft een geweldige opening te worden van een seizoen dat veel in petto heeft.
De nieuwe organisatie, bestaande uit Walter Minten, Bertine van den Boom, Gerty en Piet Wesselink, Gwen Peters en Anja Mertens zorgt dit jaar weer voor een gevarieerd programma met een eigen twist. Van jazz tot rock en van een sing-a-songwriter tot een verhalenverteller, het komt allemaal langs.
Loop gerust eens binnen en geniet van de ongedwongen sfeer van een avond waar niet alleen het publiek geniet. Ook de artiesten vinden het geweldig om in een gemoedelijke en kleine setting te spelen.

Kom eens langs en beleef hoe het dichtbij gezellig kan zijn!
De optredens zijn van 20.30 – 23.30 uur. Of later, want dankzij de goede sfeer en de interactie met het publiek blijkt menig artiest moeite te hebben om te stoppen met optreden.

Pet gaat rond
U bent van harte welkom, de prijs voor een uniek avondje uit bepaalt u zelf, want in de pauze gaat de organisatie met de pet rond.
We zien u graag op 30 september om 20.30 uur in de Boerderij, Leeuwlaan 2 in Breugel!
Kijk ook eens op www.boerderijbreugel.nl of op www.overzee.org .