Afbeelding

4 november Vegas Night in Son

Algemeen

Initiatiefnemers Odette Leermakers (cafe-restaurant de zwaan) en Michèle van Rooij (schoonheidssalon Le Visage) hebben de handen ineen geslagen om een bijzonder evenement te organiseren.

"Na enig overleg leek het ons leuk om iets te doen voor het hele dorp, iets wat dan erg leuk en vernieuwend moest zijn en we wilden zoveel mogelijk met eigen ondernemers iets neerzetten.
Zo kwamen we er achter dat het Bijna Thuis Huis dit jaar geen fakkeltocht meer heeft en wij vonden dit een prachtig goed doel, wat wel extra steun kan gebruiken. Dus een gedeelte van de verkochte kaartjes gaat naar dit huis".

De zaal van de Zwaan wordt omgetoverd tot een rasecht casino, met 4 verschillende speeltafels, een eigen croupier en GRATIS muntjes om te gokken met weer speciale prijzen. Een wervelende modeshow, die wordt verzorgd door een kersverse onderneemster Kim Roefs van Dott Fashion. Er komt een demo van Crooks namens Sonsport en daarlangs Megan Jansen onze fotograaf, die iedere gast persoonlijk op de foto vastlegt in een speciaal Vegas hoekje! Er is een mogelijkheid om de handen te laten verzorgen, dit wordt gedaan door At Yellz.
Intussen wordt er 80/90/00 gedraaid door een speciale DJ en er komt nog een special guest, die helemaal past in ons thema, de Elvis lookalike, Mark Elbers!
Dit alles onder genot van een 'speciaal hapje van de oesterman' en een drankje!

Dus:
Wil je een keertje naar Las Vegas maar het lukt niet om te gaan? Koop dan een kaartje bij Dott fashion, de Zwaan of Le Visage, en maak voor 1 avond Las Vegas mee!
En pssst De dresscode is chique, Vegas style…. Degene die er geweest zijn weten het… in Vegas kan alles!
Chique mag, maar er zijn ook mensen in gewone kleren, zwervers achter een gokkast of een oliesjeik met bewaking, enz.
See you soon!