Afbeelding

Tussen Kunst en Curiosa met taxatie kunstvoorwerpen in Son en Breugel

Algemeen

In navolging op de druk bezochte taxatiedag bij La Sonnerie op 2e Pinksterdag volgt nu een tweede editie van dit Kunst en Curiosa taxatie evenement. Laat u uw antieke voorwerpen graag taxeren? Dat kunt u dat weer doen bij Hotel Restaurant La Sonnerie op zondag 15 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur. Op deze middag staat Hotel Restaurant La Sonnerie in het teken van het Kunst & Curiosa Evenement dat Kunsthandel Art Dumay uit Nuenen organiseert.

Tijdens het Kunst & Curiosa Evenement kunt u voor een klein bedrag (€ 5,00 voor 1-3 voorwerpen en € 10,00 voor 4-6 voorwerpen, max. 6 items p.p.) waardevolle voorwerpen laten taxeren zoals schilderijen, werken op papier, zilver, munten, juwelen en antieke (kleine) voorwerpen. De aanwezige taxateurs vertellen u wat de waarde is van uw antieke voorwerp en wat de achtergronden en historie daarvan zijn. De taxateurs zijn
Paul Dumay, eigenaar van Kunsthandel Art Dumay en Paul Wullems, Algemeen taxateur.

Wat is mijn kunstobject waard?
U krijgt van de taxateurs de achtergronden van uw kunstvoorwerp of antiquiteit maar ook de waarde. Zo komt u er achter wat uw kunstobject waard is. Deze waarde wordt mondeling afgegeven. Een schriftelijke taxatie voor boedelverdeling of scheiding of verzekering behoort ook tot de mogelijkheden die de kunsthandel u kan bieden.

Over Kunsthandel Art Dumay
Kunsthandel Art Dumay in Nuenen gevestigd aan het Park 75, bestaat uit een kunsthandel voor klassieke kunst (19e en 20e eeuw) en een galerie voor moderne kunst. Tevens beschikt Art Dumay over een gespecialiseerd restauratie - en inlijstatelier (sinds 1937).
De beide zaken zijn gevestigd aan het Park 75 in Nuenen. Het lijstenatelier - Foederer - voorheen gevestigd in Helmond - is sinds 1937 gespecialiseerd in bijzondere inlijstingen. U kunt aan het Park terecht voor alle soorten kunst; de klassiekers, de modernen, restauraties en inlijstingen.
Verrassingen en herinneringen
Tijdens de diverse 'Kunst & Curiosa Dagen' die Art Dumay organiseert worden zij regelmatig verrast met mooie ontdekkingen, trouvailles zoals zij ze graag noemen. Art Dumay verzorgt al jaren meerdere taxatiedagen op verschillende locaties gedurende het jaar. Gemiddeld worden er 20 bijeenkomsten per jaar georganiseerd. Ofwel op aanvraag en besloten voor bedrijven of stichtingen/verenigingen ofwel openbaar. Voor meer informatie bezoekt u www.artdumay.nl