euforie na prachtige smash van de aanvoerder
euforie na prachtige smash van de aanvoerder

Heren 1 VC Pieter Brueghel grijpt net naast eerste winst

Verenigingen

Son en Breugel - In de tweede wedstrijd van het seizoen traden de heren aan tegen de oud kampioenen uit Deurne. De hoop was gevestigd om het eerste punt van het seizoen te pakken, maar na een ijzersterke start was -in tegenstelling tot vorige week- in de eerste set direct duidelijk dat dat erin zat... en meer!

De eerste set werd na een ruime voorsprong alsnog verloren, na te weinig scoringsdruk van de zijde van de heren uit Son en Breugel. Door het hoge scoringsrendement van buitenaanvaller Kariem behield het team de hele tweede set het initiatief. Op eigen kracht werd deze set met overtuiging binnengesleept en was het eerste setpunt een feit.

De derde set ging na -onder andere een medische time out voor captain Sebas vanwege een bloedende duim na poging tot blok- naar de heren uit Deurne. In set vier waren de mannen van VC Pieter Brueghel weer goed op stoom. Passes kwamen perfect in de handen van spelverdeler PJ die op zijn beurt middenaanvaller Enrique perfect kon bedienen. Deze liet geen spaan heel van de defensie van Deurne. Eindstand 2-2.

We zoeken nog steeds leden. Ben je ervaren volleyballer of een beginner, binnen de vereniging is op elk niveau ruimte om aan te sluiten. Kom eens kijken of meetrainen op maandagavond in De Landing. Je kunt gratis en vrijblijvend drie keer meedoen om te kijken of het wat voor je is. Voor meer informatie, bezoek www.vcpieterbrueghel.nl of mail naar info@vcpieterbrueghel.nl