Afbeelding

Grand opening 'Beauty Secrets' groot succes

Zakelijk

Zaterdag 28 oktober was het zover: schoonheidssalon Beauty Secrets opende officieel haar deuren in het centrum van Son. Tijdens een Grand Opening kon iedereen kennismaken met de nieuwe salon aan de Nieuwstraat 42a.

Door: Adrie Neervoort

Een eigen zaak
Eigenaresse Anne van de Ven is 27 jaar en werkt al negen jaar als schoonheidsspecialiste. Al vanaf het moment dat ze haar opleiding voltooid had, had Anne al de droom om voor zichzelf te beginnen. Eerst moest ze ervaring op doen, na in verschillende salons te hebben gewerkt kreeg Anne goed voor ogen welke beleving ze voor de klanten wil creëren. Dat is met name kwaliteit! Daarvoor heeft Anne de beste producten en behandelmethodes uitgezocht. Belangrijk is ook dat mensen zich op hun gemak voelen en ergens binnen komen waar het schoon en netjes is en ze zich vertrouwd voelen.

Hard werken

Anne is bewust bezig geweest om haar droom te realiseren, ze heeft er hard voor gewerkt! Zo is Anne weer thuis gaan wonen en heeft ze zes dagen in de week van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat gewerkt.
Voor Anne is het dan ook geen toeval zijn dat dit mooie pand op de Nieuwstraat 42a op haar pad kwam. Haar geluk kon niet op, broer Tijs (die bijna afgestudeerd architect is) heeft een fantastisch ontwerp gemaakt. Samen zijn ze nadat Anne 1 augustus de sleutel kreeg begonnen met het strippen van de voormalige knutselwinkel. Familie en vrienden schoten eveneens hulp, beetje bij beetje werd Anne's salon opgebouwd. Het waren lange dagen, na een lange werkdag ook nog eens klussen. Bloed zweet en tranen heeft het gekost, maar iedere dag samen met de familie bezig zijn was ook heel erg bijzonder. Ze hebben veel eer van hun werk, want het is mooi geworden! Toen ze klaar waren hebben Anne en haar familie lachend gezegd: we kunnen altijd nog een klusbedrijf beginnen…

Strakke aankleding

Qua inrichting heeft Anne altijd een beetje in haar hoofd gehad wat ze wilde: strak, zwart/wit en geen poespas. Wat betreft de aankleding heeft Gerdi Verschuuren een groot aandeel. Haar oog voor detail hebben de uitstraling van Anne's salon tot iets bijzonders gemaakt.
Anne is blij dat het eindelijk klaar is! Ze is een enorme ervaring rijker en heeft veel zin om aan het werk te gaan met collega Iris die ook veel heeft geholpen de afgelopen weken.
Anne en Iris heten iedereen welkom om hun Beauty Secrets, o.a. de HANNAH huid verbeterende gezichtsbehandelingen, de permanente make-up en de Misencil wimperextentions, te ervaren. Beauty Secrets is ook 's avonds geopend.

Persoonlijke touch

Daarnaast gaat Anne ook nieuwe behandelingen aanbieden. De nieuwe salon heeft drie zeer moderne en luxe behandelkamers, die de mogelijkheid biedt aan andere specialisten uit de schoonheidsbranche om hun diensten aan te bieden. Zo kunnen mensen nu bij Beauty Secrets terecht voor botoxbehandelingen, fillers en tanden bleken.
De insteek van Anne is dat iedereen er graag mooi wil uitzien, zonder al te grote en vooral dure ingrepen. Voor Anne is het belangrijk dat mensen zich geen nummer voelen in haar salon, dat er alle tijd is voor de klant en dat de klant in een schone salon zijn/haar behandeling krijgt. Een persoonlijke touch, met de nadruk op kwaliteit!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding