Afbeelding

Wij maken het verschil

Zakelijk

Son en Breugel – Van Schijndel Hoortechniek heeft als missie zoveel mogelijk slechthorenden te helpen aan een beter gehoor. De hooggewaardeerde hoorspecialist, met onder meer een vestiging aan het 17 Septemberplein 1B in Son kiest daarvoor een andere weg dan veruit de meeste audiciens.

'Wij nemen zeer ruim de tijd voor onze klanten om het beste en eerlijkste maatadvies te kunnen geven. Dat is niet altijd het advies dat de zorgverzekeraar voorschrijft,' zegt directeur Jeroen van Schijndel van Van Schijndel Hoortechniek.

Investeren
Van Schijndel heeft een ding hoog in het vaandel staan: de klant is veruit het belangrijkst. 'Bij ons sta je niet binnen een kwartier buiten als je een gehoorapparaat nodig hebt. Wij investeren heel veel tijd in persoonlijk maatadvies, voor het beste type gehoorapparaat en vervolgens de afstelling en nazorg. We willen niet dat een gehoorapparaat na een maand in een laatje ligt omdat het niet goed blijkt te werken.'

Voordeliger
Wil je iemand aan een beter gehoor helpen, dan moet je in de eerste plaats zelf heel goed kunnen luisteren. De hoogopgeleide vakspecialisten van Van Schijndel Hoortechniek verstaan dat als geen ander. Gemiddeld besteedt Van Schijndel, verspreid over meerdere afspraken, zo'n zeven uur (!) aan iedere nieuwe klant. Uitzonderlijk in deze tijden, waarin alles snel en goedkoop moet. Van Schijndel Hoortechniek doet aan die trend niet mee en wat blijkt: veel slechthorenden zijn uiteindelijk voordeliger uit en bovendien zéér tevreden.

Hulpmiddel
Dat laatste zorgt voor opmerkelijk veel mond-tot-mondreclame. Klanten respecteren vooral de eerlijke werkwijze van Van Schijndel, dat met 7 filialen en 2 servicepunten in Oost Brabant, niet voor niets nog steeds groeiende is. Van Schijndel benadrukt dat een gehoorapparaat een hulpmiddel is en blijft. 'Het gehoor zoals het was komt niet terug, maar wel kunnen we de situatie zo goed mogelijk verbeteren. Daarvoor werken we alleen met kwalitatieve A-merken, precies afgestemd op de individuele wensen en eisen van onze klanten.'

Verrassend
Rond slecht horen bestaat nog altijd schaamte, reden dat de filialen van Van Schijndel Hoortechniek gerieflijk zijn ingericht en de specialisten echt aandacht (en oor) hebben voor mensen die voor het eerst de drempel over stappen. De oplossingen zijn vaak verrassend. Wij horen vaak "was ik daar maar eerder gekomen". Een mooier compliment kunnen we niet krijgen. Maak vrijblijvend een afspraak voor een eerlijk hooradvies in Son.